Відпочинок в Криму. Відпочинок в Карпатах, Україні



Спецпропозиція

• Клен
Івано-Франківська область



• Красная хата
Івано-Франківська область



• Затерянный Мир
Крим


Новини туризму

Рождественский шопинг в Цюрихе

Аэропорты Греции закрыты

Франция вводит новую категорию в классификации отелей

Словакия для украинцев отменила консульские сборы

Налоги для туристов могут ввести в Лиссабоне

Новый роскошный отель открылся в ОАЭ

Marriott откроет эксклюзивный отель в Стамбуле



Новини туризму

«Російські Фонди» придбали провідну туристичну мережу в Україні - ...

27.11.2009

ІГА «Російські Фонди» здійснила операцію по покупці контрольного пакету в одній з ведучих українських туристичних мереж - «Магазин путівок, що горять» (МГП). Сума операції не розголошується.

МГП - одна з трьох найбільших мереж турагентств в Україні, сьогодні об'єднує близько 70 агентств на всій території країни. МГП продає туристичні пакети від провідних туроператорів - Тез тур, Туртесс, Анекс Тур, Пегас Турістік, Корал Тревел і ін. Агентства, що входять в Мережу використовують в своїй діяльності торгівельну марку «Мережа Магазинів Путівок», що Горять, дотримуються єдиної цінової політики, а також загальних корпоративних принципів ведення бізнесу. Переваги агентств, що входять в Мережу, полягають в здобутті від туроператорів підвищеної комісійної винагороди, про яку домовляється компанія МГП, що управляє, рекламної і юридичної підтримки, а також в праві використання в своїй діяльності впізнанного і зрозумілого для кінцевого споживача бренду. Зворот тих, що входять в мережу МГП агентств за підсумками 2009 року складе порядка $70 млн.

За словами Сергія Васильева, Голови поради директорів ІГА «Російські Фонди», планується найближчим часом об'єднати МГП з російською мережею «Магазин путівок», що горять, 100% якою належить консорціуму інвесторів на чолі з ІГА «Російські Фонди». Російська мережа МГП сьогодні налічує 320 агентств в Росії, розширює свою присутність в Білорусі. Приєднання української мережі дозволить вже в 2009 році створити найбільшу мережу туристичного роздріба на просторі СНД з 400 точками продажів.

За словами генерального директора російського МГП Сергія Агафонова, об'єднання двох мереж дозволить вибудовувати оптимальну політику стосунків з найбільшими туроператорами, з метою пропозиції російським і українським туристам найкращих туристичних продуктів. Крім того, зроблений стратегічний крок для досягнення поставленої мети збільшити кількість агентств МГП до 500 до кінця 2010 року.

Олена Філіпенко, директор СМПГ (Україна), підкреслює, що об'єднання двох мереж, що історично працюють під єдиним брендом, створює відмінну платформу для обміну передовими технологіями турбізнесу, накопиченими кожній з мереж.

Інвестиційним консультантом по операції виступила компанія «Проспект Інвестментс» (Україна).

ІГА "Російські Фонди" є одним з провідних учасників російського фінансового ринку.

Основу Групи складають ЗАТ «Російські Фонди», компанія ЗАТ, що управляє, «Паллада Ессет Менеджмент», ВАТ ГИК «Проспект», ЗАТ ГИК «Проспект Інвестментс» (Україна), ЗАТ ГИК «АйТі Інвест».

Читайте также:

Ще новини
Головна | Приватні садиби | Санаторії і профілакторії | Готелі і кемпінги | Пам'ятки України | Оголошення