Відпочинок в Криму. Відпочинок в Карпатах, Україні



Спецпропозиція

• Клен
Івано-Франківська область



• Красная хата
Івано-Франківська область



• Затерянный Мир
Крим


Новини туризму

Летом в Крым пустили больше поездов

Билеты на поезда дешевеют

Авиакомпания МАУ открыла воздушное сообщение между Донецком и Львовом

Интересные места для отдыха во Франции

Свето-музыкальный фонтан - новая достопримечательность Кракова

Гонконг приглашает туристов на Фестиваль лодок драконов

Отели Park Inn меняют бренд



Новини туризму

Екзотичний пасажир авіакомпанії МАУ

27.11.2009

25 листопада авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» перевезла молодого тапіра з Відня в Тбілісі через Київ. Таким чином, авіакомпанія МАУ продовжує співпрацю з тбіліським зоопарком, куди раніше вже доставила своїми рейсами оленів рідкісного виду, морських левів, левеняти, пару гепардів і інших тварин.

В авіакомпанії МАУ багатий досвід транспортування найрізноманітніших видів тварин для постійних клієнтів: від розплідників джмелів до зоопарків і тераріумів. Лише за останній рік МАУ здійснила 8 відправок з Цюріха і Відня - до Києва і 48 відправок з Києва в різні пункти, у тому числі - в Тбілісі.

«Авіакомпанія МАУ сповідає принципи дбайливого відношення до природи і підтримує зусилля тбіліського зоопарку по охороні зникаючих видів тварин. Персонал МАУ сертифікований Міжнародною Асоціацією повітряного транспорту (IATA) і професійно займається організацією перевезення тварин, - заявив Петро Кухарчук, директор по вантажних перевезеннях авіакомпанії МАУ. - При транспортуванні тварин ми враховуємо можливість стресу під час польоту, зміну клімату, особливі умови живлення і специфіку окремих видів тварин, які вимагають додаткового відходу. Ми рады поділиться своїм досвідом у сфері перевезення таких специфічних вантажів, і зробити так, щоб політ для тварин був безпечним і максимально комфортним».

Читайте также:

Ще новини
Головна | Приватні садиби | Санаторії і профілакторії | Готелі і кемпінги | Пам'ятки України | Оголошення