Відпочинок в Криму. Відпочинок в Карпатах, Україні



Спецпропозиція

• Клен
Івано-Франківська область



• Красная хата
Івано-Франківська область



• Затерянный Мир
Крим


Новини туризму

В Киеве открывают бесплатные катки и лыжные трассы

Дача президента Ющенко станет национальным парком

220 туристам из Украины предложили пожить в аэропорту 4 дн

Для украинцев будет проще получить визу в ОАЭ

В Коктебеле построят болгарскую деревню

В 2010 году Канада для украинцев упростит визовый режим

Гірськолижний комплекс «Вишгора» пропонує нічні катання: 7 раз на тиждень до кінця року!




Новини туризму

Другий раз українська авіакомпанія увійшла до трійки найпунктуальніших...

17.12.2009

За підсумками конкурсу «Найпунктуальніші авіакомпанії», що проводиться міжнародним аеропортом «Домодедово» з січня 2006 року, авіакомпанія WINDROSE зайняла третє місце по регулярності виконання пасажирських рейсів.

Серед 80 перевізників, які здійснюють польоти з «Домодедово», WINDROSE в якнайповнішому об'ємі виконує заявлені рейси. Так, в листопаді цього року в 95,74% польотів авіакомпанії WINDROSE здійснювалися точно за розкладом.

Треба відзначити, що за рік регулярних пасажирських рейсів WINDROSE з Московського міжнародного аеропорту «Домодедово», який компанія відсвяткувала в листопаді 2009 року, це не перше досягнення перевізника. Лише за три місяці здійснення рейса Киев-Моськва-киев авіаперевізник вже другий раз досягає показника регулярності близькою до 100%. Це означає, що всі літаки WINDROSE вилітали і прибували строго за розкладом.

Головним критерієм оцінки пунктуальності авіакомпаній є показник регулярності польотів. Регулярність - виражене у відсотках відношення кількості виконаних рейсів з аеропорту «Домодедово» без затримок до загальної кількості виконаних рейсів. Регулярність розраховується з врахуванням метеоумов, тобто рейси, затримані унаслідок складних метеоумов, не враховуються як затримані при визначенні регулярності.

Читайте также:

Ще новини
Головна | Приватні садиби | Санаторії і профілакторії | Готелі і кемпінги | Пам'ятки України | Оголошення